Ledenadministratie software voor voetbalverenigingen

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u door afspraken die de KNVB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden verenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de vereniging. Programma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetitie, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een verenging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: voetbal.

De KNVB werkt samen met Sportlink Services om de voetbalverenigingen in Nederland zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de KNVB geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen. Met deze oplossingen heeft u als vereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Specificaties

In samenwerking met de KNVB is Club.Basis specifiek voor voetbalverenigingen uitgebreid met een groot aantal extra mogelijkheden, zodat de werkzaamheden rondom wedstrijdzaken, spelerspassen, interne mailverzending en de financiële administratie vereenvoudigd worden. Voetbalverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Synchronisatie van ledenadministratie tussen uw vereniging en de KNVB
 • Afhandelen van wedstrijdadministratie in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • KNVB Uitslagen en Programma widget voor op uw website
 • Teaminschrijvingen doorgeven aan de KNVB
 • Accommodatieplanning en bezetting van velden
 • Overzicht van tuchtzaken
 • Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen
 • Overzichten en rapportages voor de spelerspassen
 • Mailbox voor interne mailverzending vanuit de KNVB
 • Financiële afhandeling met de KNVB via de Digitale Rekening-Courant
Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

Door de samenwerking tussen Sportlink en de KNVB heeft uw voetbalvereniging de beschikking over extra producten. Ook gelden er extra voordelige tarieven voor uw vereniging. Zo heeft uw voetbalvereniging gratis de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie. Onderstaand vindt u het overzicht van de tarieven voor uw vereniging.

Product
Eenmalige kosten
Vast bedrag per jaar
Prijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €125.00 €0.00 €1.00
Club.WebsitePlugins €125.00 €0.00 €0.75
KNVB Uitslagen & Programma widget---

Bij een upgrade van Club.WebsitePlugins naar Club.Website betaalt men alleen het verschil in ‘prijs per lid’ en slechts € 50,00 eenmalige kosten i.p.v. € 125,00.

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
6.909
SPORTLINK Club.Contributie
5.111
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.014

24/7 support

Heeft u vragen over Sportlink? Laat het ons weten. De Sportlink Servicedesk staat voor u klaar! Online handleidingen, een Online Helpdesksysteem en telefonische ondersteuning. U kunt altijd en overal gebruik van onze support maken om antwoord op uw vraag te krijgen. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Sportlink actueel

21 oktober, 2014

Sportlink Services op de Nationale Voetbal Vakbeurs

Op 3 december 2014 vindt de jaarlijkse Nationale Voetbal Vakbeurs plaats en wij nodigen alle bestuurders van alle voetbalverenigingen uit. Bezoek onze stand of schrijf u in voor de seminar over Sportlink Club. Wij laten u graag zien hoe u de contributie en… Meer lezen

09 oktober, 2014

Sportlinked, nu ook voor handbal

Sportlinked is dé nieuwe app van Sportlink Services die de komende periode voor steeds meer sporten beschikbaar komt. De Koninklijke Nederlandse Zwembond maakt sinds een aantal weken succesvol gebruik van Sportlinked en nu is de app ook gereed voor handbal.… Meer lezen

03 oktober, 2014

Ook de KNBSB kiest voor Sportlink!

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat nu ook de KNBSB voor Sportlink Services heeft gekozen. Wij zijn een samenwerking voor minimaal 5 jaar aangegaan en daar zijn wij erg trots op. In aanloop naar deze samenwerking werd in een… Meer lezen

beheerderVoetbal