Voordelen

 • Via KNVB automatisch beschikking over Club.Basis en Club.Contributie

 • Ledenadministratie direct gekoppeld met de KNVB

 • Verwerken van wedstrijdadministratie in het DWF
 • Kosteloos beschikking over KNVB Uitslagen & Programma widget

 • Spelactiviteiten toevoegen, waaronder zaal- en veldvoetbal

Belangrijkste functies

 • Ledenadministratie en teamindeling
 • Uitslagen en programma gekoppeld
 • Tuchtzaken gekoppeld aan bond
 • Gebruik maken van KNVB data

Nieuws over een app voor voetbalverenigingen!

In de afgelopen periode is de vraag vanuit voetballend Nederland regelmatig bij ons binnengekomen, ‘Wanneer komt er een app voor voetbal?’ Hier zijn we in de tussentijd druk mee aan de slag gegaan. Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs is een eerste aankondiging gedaan met nieuws over deze app voor voetbalverenigingen. Bekijk hieronder de video waar directeur Wilfred de Rooij u een toelichting geeft over de app.

BeursPlay2

Ledenadministratie voor de voetbalvereniging

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u als voetbalvereniging door afspraken die de KNVB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden voetbalverenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de voetbalvereniging. Programma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetitie, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een voetbalverenging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: voetbal.

De KNVB werkt samen met Sportlink Services om de voetbalverenigingen in Nederland zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de KNVB geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen. Met deze oplossingen heeft u als voetbalvereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen

In samenwerking met de KNVB is Club.Basis specifiek voor de voetbalvereniging uitgebreid met een groot aantal extra mogelijkheden, zodat de werkzaamheden rondom wedstrijdzaken, spelerspassen, interne mailverzending en de financiële administratie vereenvoudigd worden. Voetbalverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Synchronisatie van ledenadministratie tussen uw vereniging en de KNVB
 • Afhandelen van wedstrijdadministratie in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • Teaminschrijvingen doorgeven aan de KNVB
 • Accommodatieplanning en bezetting van velden
 • Overzicht van tuchtzaken
 • Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen van de voetbalvereniging
 • Overzichten en rapportages voor de spelerspassen
 • Mailbox voor interne mailverzending vanuit de KNVB
 • Financiële afhandeling met de KNVB via de Digitale Rekening-CourantKNVB Uitslagen & Programma widget

Wedstrijdprogramma’s en uitslagen, al deze informatie wilt u graag via uw website delen met uw leden. Iets wat u tot nu toe handmatig heeft moeten invoeren en veel tijd kost. Met de KNVB Uitslagen & Programma widget worden de uitslagen en programma’s automatisch op uw website getoond. Maak het uzelf makkelijk en laat de widget het werk doen! De widget is gratis te bestellen via onze webshop


Gratis bestellen

Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

Door de samenwerking tussen Sportlink en de KNVB heeft uw voetbalvereniging de beschikking over extra producten. Ook gelden er extra voordelige tarieven voor uw vereniging. Zo heeft uw voetbalvereniging gratis de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie. Onderstaand vindt u het overzicht van de tarieven voor uw vereniging.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
KNVB Uitslagen & Programma widget---

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
6.909
SPORTLINK Club.Contributie
5.111
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.014

24/7 support

Heeft u vragen over Sportlink? Laat het ons weten. De Sportlink Servicedesk staat voor u klaar! Online handleidingen, een Online Helpdesksysteem en telefonische ondersteuning. Wij helpen u en uw voetbalvereniging graag verder.

Meer informatie

Sportlink actueel

03 mei, 2016

Overschrijven: Van papier naar digitaal

Het overschrijven van leden, van papier naar digitaal   Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet alleen de fase waarin de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is inmiddels aangebroken. Een periode waarin veel spelers wisselen van vereniging.… Meer lezen

29 april, 2016

Sportlink organiseert hardloopclinic met Robert Lathouwers

De Europese Kampioenschappen Atletiek komen eraan, maar ook de Olympische Spelen in Rio staan voor de deur. Nederland is goed vertegenwoordigd, zeker met Dafne Schippers als kanshebber op een medaille. De vraag is: wat doe jij eraan om fit te blijven?… Meer lezen

18 maart, 2016

Sportlink en Knowledge for Children bundelen hun krachten

Sportlink en Knowledge for Children (KforC) bundelen de krachten en hebben samen een hardloopteam gevormd. Samen trotseren wij het ruige landschap van Oeganda en halen daarmee geld op zodat kinderen in de afgelegen dorpen naar school kunnen en goed onderwijs krijgen. Het doel is duidelijk,… Meer lezen