Ledenadministratie voor de voetbalvereniging

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u als voetbalvereniging door afspraken die de KNVB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden voetbalverenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de voetbalvereniging. Programma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetitie, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een voetbalverenging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: voetbal.

De KNVB werkt samen met Sportlink Services om de voetbalverenigingen in Nederland zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de KNVB geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen. Met deze oplossingen heeft u als voetbalvereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen

In samenwerking met de KNVB is Club.Basis specifiek voor de voetbalvereniging uitgebreid met een groot aantal extra mogelijkheden, zodat de werkzaamheden rondom wedstrijdzaken, spelerspassen, interne mailverzending en de financiële administratie vereenvoudigd worden. Voetbalverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Synchronisatie van ledenadministratie tussen uw vereniging en de KNVB
 • Afhandelen van wedstrijdadministratie in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • KNVB Uitslagen en Programma widget voor op uw website
 • Teaminschrijvingen doorgeven aan de KNVB
 • Accommodatieplanning en bezetting van velden
 • Overzicht van tuchtzaken
 • Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen van de voetbalvereniging
 • Overzichten en rapportages voor de spelerspassen
 • Mailbox voor interne mailverzending vanuit de KNVB
 • Financiële afhandeling met de KNVB via de Digitale Rekening-Courant
Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

Door de samenwerking tussen Sportlink en de KNVB heeft uw voetbalvereniging de beschikking over extra producten. Ook gelden er extra voordelige tarieven voor uw vereniging. Zo heeft uw voetbalvereniging gratis de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie. Onderstaand vindt u het overzicht van de tarieven voor uw vereniging.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €125.00 €0.00 €1.00
Club.WebsitePlugins €125.00 €0.00 €0.75
KNVB Uitslagen & Programma widget---

Bij een upgrade van Club.WebsitePlugins naar Club.Website betaalt men alleen het verschil in ‘prijs per lid’ en slechts € 50,00 eenmalige kosten i.p.v. € 125,00.

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
6.909
SPORTLINK Club.Contributie
5.111
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.014

24/7 support

Heeft u vragen over Sportlink? Laat het ons weten. De Sportlink Servicedesk staat voor u klaar! Online handleidingen, een Online Helpdesksysteem en telefonische ondersteuning. Wij helpen u en uw voetbalvereniging graag verder.

Meer informatie

Sportlink actueel

11 december, 2014

Een geslaagde dag op de Nationale Voetbal Vakbeurs

Op woensdag 3 december hebben wij veel verenigingen op de Nationale Voetbal Vakbeurs bij onze stand of bij onze seminar mogen verwelkomen. Wij hopen dat wij alle verenigingen op de beurs goed van dienst zijn geweest. Tijdens onze seminar en bij onze beursstand… Meer lezen

06 november, 2014

De succesfactor van gerichte ledenwerving

Sportlink ondersteunt bij ledenwerving Ledenwerving en ledenbehoud zijn belangrijke onderwerpen voor veel verenigingsbesturen. Het is een grote uitdaging om het ledenaantal van een vereniging op peil te houden of uit te breiden. Voor een professionele ledenwerving is inzicht in het huidige… Meer lezen

03 november, 2014

”Eerder gebruikten wij Excel voor de contributie organisatie”

Volleybalvereniging VV Rolde vertelt graag meer over haar ervaringen met Sportlink Club. Op het gebied van verenigingsadministratie gaat VV Rolde mee met de mogelijkheden van deze tijd en heeft daarom voor Sportlink Club gekozen. Naast de ledenadministratie, worden de contributie en de… Meer lezen

beheerderLedenadministratie voor de voetbalvereniging