Voordelen

 • Via KNVB automatisch beschikking over Club.Basis en Club.Contributie

 • Ledenadministratie direct gekoppeld met de KNVB

 • Verwerken van wedstrijdadministratie in het DWF
 • Kosteloos beschikking over KNVB Uitslagen & Programma widget

 • Spelactiviteiten toevoegen, waaronder zaal- en veldvoetbal

Belangrijkste functies

 • Ledenadministratie en teamindeling
 • Uitslagen en programma gekoppeld
 • Tuchtzaken gekoppeld aan bond
 • Gebruik maken van KNVB data

Nieuws over een app voor voetbalverenigingen!

In de afgelopen periode is de vraag vanuit voetballend Nederland regelmatig bij ons binnengekomen, ‘Wanneer komt er een app voor voetbal?’ Hier zijn we in de tussentijd druk mee aan de slag gegaan. Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs is een eerste aankondiging gedaan met nieuws over deze app voor voetbalverenigingen. Bekijk hieronder de video waar directeur Wilfred de Rooij u een toelichting geeft over de app.

BeursPlay2

Ledenadministratie voor de voetbalvereniging

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u als voetbalvereniging door afspraken die de KNVB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden voetbalverenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de voetbalvereniging. Programma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetitie, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een voetbalverenging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: voetbal.

De KNVB werkt samen met Sportlink Services om de voetbalverenigingen in Nederland zo goed mogelijk van dienst te zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de KNVB geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen. Met deze oplossingen heeft u als voetbalvereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen

In samenwerking met de KNVB is Club.Basis specifiek voor de voetbalvereniging uitgebreid met een groot aantal extra mogelijkheden, zodat de werkzaamheden rondom wedstrijdzaken, spelerspassen, interne mailverzending en de financiële administratie vereenvoudigd worden. Voetbalverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Synchronisatie van ledenadministratie tussen uw vereniging en de KNVB
 • Afhandelen van wedstrijdadministratie in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF)
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • Teaminschrijvingen doorgeven aan de KNVB
 • Accommodatieplanning en bezetting van velden
 • Overzicht van tuchtzaken
 • Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen van de voetbalvereniging
 • Overzichten en rapportages voor de spelerspassen
 • Mailbox voor interne mailverzending vanuit de KNVB
 • Financiële afhandeling met de KNVB via de Digitale Rekening-CourantKNVB Uitslagen & Programma widget

Wedstrijdprogramma’s en uitslagen, al deze informatie wilt u graag via uw website delen met uw leden. Iets wat u tot nu toe handmatig heeft moeten invoeren en veel tijd kost. Met de KNVB Uitslagen & Programma widget worden de uitslagen en programma’s automatisch op uw website getoond. Maak het uzelf makkelijk en laat de widget het werk doen! De widget is gratis te bestellen via onze webshop


Gratis bestellen

Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

Door de samenwerking tussen Sportlink en de KNVB heeft uw voetbalvereniging de beschikking over extra producten. Ook gelden er extra voordelige tarieven voor uw vereniging. Zo heeft uw voetbalvereniging gratis de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie. Onderstaand vindt u het overzicht van de tarieven voor uw vereniging.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
KNVB Uitslagen & Programma widget---

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
6.909
SPORTLINK Club.Contributie
5.111
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.014

24/7 support

Heeft u vragen over Sportlink? Laat het ons weten. De Sportlink Servicedesk staat voor u klaar! Online handleidingen, een Online Helpdesksysteem en telefonische ondersteuning. Wij helpen u en uw voetbalvereniging graag verder.

Meer informatie

Sportlink actueel

08 januari, 2016

Kunt u niet meer inloggen in Sportlink Club?

Complete gegevens van uw gebruikers Kunt u niet meer kunnen inloggen, dan kan dit de volgende oorzaak hebben. Graag informeren we u hierover via dit bericht. Regelmatig vinden er wijzigingen plaats in Sportlink Club. Graag voorzien wij u van goede ondersteuning… Meer lezen

11 december, 2015

Bespaar een hoop tijd door bankafschriften automatisch in te lezen

Automatisch bankafschriften inlezen Sinds maandag 7 december 2015 is het mogelijk om in Sportlink Club digitale bankafschriften in te lezen. Een ontwikkeling waar vele verenigingen tijd mee besparen. Een hoop verenigingen zijn in de afgelopen maand gestart met het inlezen van de… Meer lezen

10 december, 2015

Voetbalvereniging Union aan het woord

Voetbalvereniging Union, deze vereniging is niet zo maar een voetbalclub. Ze is opgericht in 1914 vanuit de overtuiging dat het beoefenen van voetbal een belangrijke bijdrage levert aan iemands persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Een goed uitgangspunt! Wat is het verhaal… Meer lezen