Over Sportlink

Ruim 10 jaar geleden werd het signaal vanuit sportverenigingen en sportbonden gegeven dat het veel tijd en werk kostte om administratieve processen uit te voeren. De samenwerking tussen sportbonden en sportverenigingen kon op het gebied van ledenadministratie vereenvoudigd worden.  Naar aanleiding van dit signaal is Sportlink Services uit initiatief van de KNVB, Davinci, Dexels en E-Novation in 2002 opgericht.

Het doel van Sportlink Services was duidelijk: Het aanbieden van oplossingen voor zowel sportbonden als sportverenigingen, waarmee alle administratie geautomatiseerd wordt. Het verlenen van service staat hierbij voorop.

In 2003 maakte de KNVB en daarbij alle voetbalverenigingen in Nederland gebruik van de Sportlink applicatie. Kort hierna, in 2004, volgde de KNHB en alle aangesloten hockeyverenigingen. Nu, ruim 10 jaar later, zijn er meer bonden die gebruik maken van onze diensten. Momenteel zijn 10 sportbonden en bijna 7.000 sportverenigingen aangesloten bij Sportlink en maken gebruik van de diensten en oplossingen die Sportlink te bieden heeft. Sportlink is al sinds de oprichting marktleider op het gebied van het automatiseren van ledenadministratie voor sportbonden en sportverenigingen en staat bekend als robuust en veilig.

Visie

Sportlink ziet een toekomst voor zich, waarbij de mogelijkheden van dit moment worden ingezet om meer dan alleen de ledenadministratie te vereenvoudigen. Sportlink is in de afgelopen jaren uitgebreid  naar meer dan alleen ledenadministratie en zal zich blijven ontwikkelen ter ondersteuning van de sportbeleving.

Sportlink is er voor sportbonden en sportverenigingen, maar ook voor individuele leden, scheidsrechters, webdesigners en in de nabije toekomst zelfs voor alle sportliefhebbers.

Om de administratie bij bonden en verenigingen te vereenvoudigen, gaat Sportlink mee met de tijd. Het gebruik van social media, tablets, online service en nog veel meer mogelijkheden. Allerlei ontwikkelingen waar Sportlink zich momenteel mee bezig houdt. Meer tijd voor sport!

beheerderOver Sportlink