Voordelen

 • Alle informatie uit Club.Basis direct op uw website

 • ”Mijn” omgeving op de website

 • Eenvoudig te beheren

 • Volledige website met eigen domeinnaam

 • Voor zowel beginners als ervaren gebruikers

 • Responsive: uw website op mobiel, tablet, laptop en computer

Hoe werkt het?

 • U bestelt Club.Website in de webshop
 • Wij nemen contact met u op
 • U ontvangt een intakeformulier van ons
 • Stuur intake formulier terug, wij zetten de basis site klaar
 • Telefonische uitleg van de werking.
 • Gefeliciteerd, u kunt aan de slag met uw nieuwe website!
 • Bekijk volledig stappenplan in ons Support Center.

Nieuw in Club.Website: Vrijwilligerstaken én verenigingsactiviteiten direct op je site!

 

Het regelen van vrijwilligers is al lastig genoeg. Hoe bereik je leden en toeschouwers met de de herkenbare vraag ‘heb je zaterdag een uurtje vrij om achter de bar te staan?’ Het blijft intensief om mensen in de kantine aan te spreken. Wellicht komt daarom het vrijwilligerswerk nog steeds regelmatig op dezelfde schouders terecht. Wij denken dat we je kunnen helpen.

Vanaf nu kun je namelijk alle vrijwilligerstaken die je in Sportlink Club hebt vastgelegd, direct en automatisch op je verenigingswebsite publiceren. Kortom, iedereen is er direct van op de hoogte wanneer en waar er vrijwilligerswerk van hen wordt verwacht. Het lijntje tussen de vrijwilligers en de vrijwilligerscoördinator wordt zo een stuk korter.

Niet alleen vrijwilligerstaken, maar ook alle verenigingsactiviteiten kun je automatisch op je website publiceren. Van de zomerse barbecue tot het eindejaarsfeest. Informeer je leden en fans niet alleen via het clubblad of per mail, maar ook met een actuele planning van de verenigingsactiviteiten op de website!

Is uw vereniging toe aan een moderne en nieuwe website?

 

De website is het uithangbord van uw vereniging. Met Club.Website heeft u dé website in huis waarmee u communiceert met uw leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Kost het u iedere week veel tijd om uw leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of merkt u dat uw verenigingswebsite door de jaren heen verouderd is en bezoekers wegblijven?

Integreer uw website met uw relatiegegevens

Club.Website is volledig gekoppeld aan Club.Basis. In Club.Basis staan onder andere alle leden, teamindelingen en sponsoren geregistreerd. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie wilt u graag via uw website delen, iets wat u tot nu toe handmatig heeft moeten invoeren en ontzettend veel tijd kost. Met Club.Website kunt u met een druk op de knop uw website vullen met deze nuttige en interessante informatie uit Club.Basis. Maak het uzelf makkelijk en laat Club.Website het werk doen!

Uw eigen domein en huisstijl

Wij zetten Club.Website volledig voor u klaar, afgestemd op de huisstijl en wensen van uw vereniging. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de website voorzien van informatie en daar helpt de koppeling met Club.Basis u al mee op weg. Plaats eenvoudig uw clublogo, clubkleuren, foto’s, wedstrijdverslagen en nog veel meer.

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Websites?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. Bekijk ze niet alleen op uw computer maar ook op uw telefoon en/of tablet. Dan weet u gelijk wat u mag verwachten!

Lijkt met Club.Website de website van uw vereniging nu ook direct op de website van andere verenigingen? 

Het antwoord is ‘nee’. U heeft keuze uit meerdere soorten lay out. Hieronder een aantal voorbeelden waarin duidelijk te zien is hoe uniek u uw eigen website kunt opmaken:

‘Mijn omgeving’ voor al uw leden

Is een van uw leden bijvoorbeeld verhuisd en moet er een adres gewijzigd worden, dan kan het lid dit zelf op de website aanpassen. Uw leden kunnen namelijk inloggen op Club.Website zodat ze op een ‘eigen’ omgeving komen. Hier hebben zij de mogelijkheid om gegevens te wijzigen. Zodra het lid op uw website de adresgegevens heeft gewijzigd, dan wordt dit automatisch en direct in uw ledenadministratie in Club.Basis gewijzigd. Maar ook nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Voor nieuwe leden erg gemakkelijk, voor uw huidige leden erg duidelijk en er wordt een hoop werk bespaard voor de ledenadministrateur van uw vereniging.

Direct resultaat

Zodra u nieuws, foto’s en nog meer informatie wilt toevoegen, dan ziet u direct welk resultaat het heeft op de website. Niet eerst lastig op een andere pagina inloggen en er daarna achter komen dat het er op de website eigenlijk niet zo uitziet zoals u zou willen. Direct het resultaat zien en niet voor verrassingen komen te staan. Erg gebruiksvriendelijk!

Voor wie geschikt?

Club.Website is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Doordat we uw kleuren, logo, beelden én content gebruiken krijgt de site makkelijk een zeer ‘eigen’ uiterlijk en is te implementeren zonder overdreven technische kennis.

Wenst u zelf een website te ontwikkelen en wenst u alleen gebruik te maken van de gegevens uit Sportlink? Dan is Club.Data wellicht een betere oplossing voor uw vereniging.

Twijfelt u? Bel dan vooral de servicedesk!
Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV draagt bij aan perfect gastheerschap van de vereniging, maar informeert ook leden betrekt ze bij de club. Ook vormen ze het ideale platform voor uw sponsors.

Sportlink actueel

17 oktober, 2016

Nieuw in Sportlink: clubscheidsrechters aanstellen

AAN DE SLAG MET CLUBSCHEIDSRECHTERS Het inplannen van bondsscheidsrechters door de bond, gebeurt al automatisch in Sportlink. Daar heb je geen omkijken naar. We maken het nu ook mogelijk om clubscheidsrechters automatisch in te plannen met Sportlink Club. Het wekelijks… Meer lezen

12 oktober, 2016

Officials en de KNVB Wedstrijdzaken app

Waar kan ik de app Wedstrijdzaken voor gebruiken? Sinds dit seizoen is de KNVB Wedstrijdzaken app in gebruik bij de wedstrijdofficials in het zaalvoetbal. De officials gebruiken de app voor het bekijken van hun aanstellingen en het invullen van het mobiele digitale… Meer lezen

16 september, 2016

Wie betaalt nou die gele kaarten?

Misschien niet het meest leuke onderwerp; het betalen van tuchtzaken. Je wilt tenslotte dat er zo weinig mogelijk kaarten en straffen worden uitgedeeld bij jouw vereniging. Maar je ontkomt er niet aan, er vallen nou eenmaal gele en ook rode kaarten.… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief