Voordelen

 • Alle informatie uit Club.Basis direct op uw website

 • ”Mijn” omgeving op de website

 • Eenvoudig te beheren

 • Volledige website met eigen domeinnaam

 • Voor zowel beginners als ervaren gebruikers

 • Responsive: uw website op mobiel, tablet, laptop en computer

Hoe werkt het?

 • U bestelt Club.Website in de webshop
 • Wij nemen contact met u op
 • U ontvangt een intakeformulier van ons
 • Stuur intake formulier terug, wij zetten de basis site klaar
 • Telefonische uitleg van de werking.
 • Gefeliciteerd, u kunt aan de slag met uw nieuwe website!
 • Bekijk volledig stappenplan in ons Support Center.

Is uw vereniging toe aan een moderne en nieuwe website?

De website is het uithangbord van uw vereniging. Met Club.Website heeft u dé website in huis waarmee u communiceert met uw leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Kost het u iedere week veel tijd om uw leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of merkt u dat uw verenigingswebsite door de jaren heen verouderd is en bezoekers wegblijven?

Integreer uw website met uw relatiegegevens

Club.Website is volledig gekoppeld aan Club.Basis. In Club.Basis staan onder andere alle leden, teamindelingen en sponsoren geregistreerd. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie wilt u graag via uw website delen, iets wat u tot nu toe handmatig heeft moeten invoeren en ontzettend veel tijd kost. Met Club.Website kunt u met een druk op de knop uw website vullen met deze nuttige en interessante informatie uit Club.Basis. Maak het uzelf makkelijk en laat Club.Website het werk doen!

Uw eigen domein en huisstijl

Wij zetten Club.Website volledig voor u klaar, afgestemd op de huisstijl en wensen van uw vereniging. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de website voorzien van informatie en daar helpt de koppeling met Club.Basis u al mee op weg. Plaats eenvoudig uw clublogo, clubkleuren, foto’s, wedstrijdverslagen en nog veel meer.

‘Mijn omgeving’ voor al uw leden

Is een van uw leden bijvoorbeeld verhuisd en moet er een adres gewijzigd worden, dan kan het lid dit zelf op de website aanpassen. Uw leden kunnen namelijk inloggen op Club.Website zodat ze op een ‘eigen’ omgeving komen. Hier hebben zij de mogelijkheid om gegevens te wijzigen. Zodra het lid op uw website de adresgegevens heeft gewijzigd, dan wordt dit automatisch en direct in uw ledenadministratie in Club.Basis gewijzigd. Maar ook nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Voor nieuwe leden erg gemakkelijk, voor uw huidige leden erg duidelijk en er wordt een hoop werk bespaard voor de ledenadministrateur van uw vereniging.

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Websites?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. bekijk ze niet alleen op uw computer maar ook op uw telefoon en/of tablet. Dan weet u gelijk wat u mag verwachten!

Direct resultaat

Zodra u nieuws, foto’s en nog meer informatie wilt toevoegen, dan ziet u direct welk resultaat het heeft op de website. Niet eerst lastig op een andere pagina inloggen en er daarna achter komen dat het er op de website eigenlijk niet zo uitziet zoals u zou willen. Direct het resultaat zien en niet voor verrassingen komen te staan. Erg gebruiksvriendelijk!

Voor wie geschikt?

Club.Website is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Doordat we uw kleuren, logo, beelden én content gebruiken krijgt de site makkelijk een zeer ‘eigen’ uiterlijk en is te implementeren zonder overdreven technische kennis.

Wenst u zelf een website te ontwikkelen en wenst u alleen gebruik te maken van de gegevens uit Sportlink? Dan is Club.Data wellicht een betere oplossing voor uw vereniging.

Twijfelt u? Bel dan vooral de servicedesk!

Heeft uw vereniging al een website van Sportlink op basis van Joomla?

Ook dan helpen we u (of beter: dan juist helpen we u) graag verder. De Joomla oplossing is inmiddels vele jaren oud. Voor ons de reden te kiezen voor een nieuw, modern, stabiel en beter onderhoudbaar platform. Niet alleen technisch veel en veel beter maar ook vooral beter voor de bezoeker. De site maakt gebruik van de omvang van nieuwe schermen, toont prima op tablet en mobiel én is veel makkelijker onderhoudbaar. Bovendien maken onze bestaande Joomla verenigingen gebruik van een speciale introductiekorting.
Sportlink actueel

05 november, 2015

Zorg voor complete gegevens in Sportlink Club

Sportlink is hét pakket voor de ledenadministratie van uw vereniging. Bij Sportlink maken we dan ook graag gebruik van actuele persoonsgegevens. Waarvoor? Wij willen u en uw mede bestuursleden graag zo goed mogelijk helpen. Daarom is het van belang dat alle gebruikers van… Meer lezen

22 september, 2015

Nieuwe module voor korfbal, handbal en zwemverenigingen

Verenigingen, aangesloten bij de NHV, de KNKV en KNZB, kunnen gebruik maken van de nieuwe Sportlink Club.App module. Deze module is ontwikkeld om verenigingen een nadrukkelijkere stempel te laten drukken op de Sportlinked App. Club.App is een module binnen Sportlink Club… Meer lezen

03 september, 2015

Vrijwilliger in hart en nieren

Tineke Hartvelt, vrijwilliger voor vv Schoonhoven, deelde vorig seizoen de taak als ledenadministrateur met een mede vrijwilliger. Dit seizoen neemt ze deze taak helemaal alleen op zich en is zij verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de organisatie van de contributie voor de voetbalvereniging.… Meer lezen

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief