Voordelen

 • Alle informatie uit Club.Basis direct op uw website

 • ”Mijn” omgeving op de website

 • Eenvoudig te beheren

 • Volledige website met eigen domeinnaam

 • Voor zowel beginners als ervaren gebruikers

 • Responsive: uw website op mobiel, tablet, laptop en computer

Hoe werkt het?

 • U bestelt Club.Website in de webshop
 • Wij nemen contact met u op
 • U ontvangt een intakeformulier van ons
 • Stuur intake formulier terug, wij zetten de basis site klaar
 • Telefonische uitleg van de werking.
 • Gefeliciteerd, u kunt aan de slag met uw nieuwe website!
 • Bekijk volledig stappenplan in ons Support Center.

Is uw vereniging toe aan een moderne en nieuwe website?

De website is het uithangbord van uw vereniging. Met Club.Website heeft u dé website in huis waarmee u communiceert met uw leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Kost het u iedere week veel tijd om uw leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of merkt u dat uw verenigingswebsite door de jaren heen verouderd is en bezoekers wegblijven?

Integreer uw website met uw relatiegegevens

Club.Website is volledig gekoppeld aan Club.Basis. In Club.Basis staan onder andere alle leden, teamindelingen en sponsoren geregistreerd. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie wilt u graag via uw website delen, iets wat u tot nu toe handmatig heeft moeten invoeren en ontzettend veel tijd kost. Met Club.Website kunt u met een druk op de knop uw website vullen met deze nuttige en interessante informatie uit Club.Basis. Maak het uzelf makkelijk en laat Club.Website het werk doen!

Uw eigen domein en huisstijl

Wij zetten Club.Website volledig voor u klaar, afgestemd op de huisstijl en wensen van uw vereniging. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de website voorzien van informatie en daar helpt de koppeling met Club.Basis u al mee op weg. Plaats eenvoudig uw clublogo, clubkleuren, foto’s, wedstrijdverslagen en nog veel meer.

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Websites?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. Bekijk ze niet alleen op uw computer maar ook op uw telefoon en/of tablet. Dan weet u gelijk wat u mag verwachten!

Lijkt met Club.Website de website van uw vereniging nu ook direct op de website van andere verenigingen? 

Het antwoord is ‘nee’. U heeft keuze uit meerdere soorten lay out. Hieronder een aantal voorbeelden waarin duidelijk te zien is hoe uniek u uw eigen website kunt opmaken:

‘Mijn omgeving’ voor al uw leden

Is een van uw leden bijvoorbeeld verhuisd en moet er een adres gewijzigd worden, dan kan het lid dit zelf op de website aanpassen. Uw leden kunnen namelijk inloggen op Club.Website zodat ze op een ‘eigen’ omgeving komen. Hier hebben zij de mogelijkheid om gegevens te wijzigen. Zodra het lid op uw website de adresgegevens heeft gewijzigd, dan wordt dit automatisch en direct in uw ledenadministratie in Club.Basis gewijzigd. Maar ook nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Voor nieuwe leden erg gemakkelijk, voor uw huidige leden erg duidelijk en er wordt een hoop werk bespaard voor de ledenadministrateur van uw vereniging.

Direct resultaat

Zodra u nieuws, foto’s en nog meer informatie wilt toevoegen, dan ziet u direct welk resultaat het heeft op de website. Niet eerst lastig op een andere pagina inloggen en er daarna achter komen dat het er op de website eigenlijk niet zo uitziet zoals u zou willen. Direct het resultaat zien en niet voor verrassingen komen te staan. Erg gebruiksvriendelijk!

Voor wie geschikt?

Club.Website is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Doordat we uw kleuren, logo, beelden én content gebruiken krijgt de site makkelijk een zeer ‘eigen’ uiterlijk en is te implementeren zonder overdreven technische kennis.

Wenst u zelf een website te ontwikkelen en wenst u alleen gebruik te maken van de gegevens uit Sportlink? Dan is Club.Data wellicht een betere oplossing voor uw vereniging.

Twijfelt u? Bel dan vooral de servicedesk!
Sportlink actueel

26 mei, 2016

De taken van een penningmeester

De algemene taken van de penningmeester. Om je enigszins op weg te helpen, zetten we ze allemaal op een rijtje zodat je weet wat er zoal op je bord komt te liggen. Per vereniging verschillen de concrete taken van de… Meer lezen

03 mei, 2016

Overschrijven: Van papier naar digitaal

Het overschrijven van leden, van papier naar digitaal   Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet alleen de fase waarin de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is inmiddels aangebroken. Een periode waarin veel spelers wisselen van vereniging.… Meer lezen

29 april, 2016

Sportlink organiseert hardloopclinic met Robert Lathouwers

De Europese Kampioenschappen Atletiek komen eraan, maar ook de Olympische Spelen in Rio staan voor de deur. Nederland is goed vertegenwoordigd, zeker met Dafne Schippers als kanshebber op een medaille. De vraag is: wat doe jij eraan om fit te blijven?… Meer lezen

Inschrijven

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief