Als u een vraag heeft over Sportlink Club, over één van de aanvullende modules of over Sportlink Clubsites, dan staat u er niet alleen voor. Om u zo goed mogelijk van dienst te zien, bieden wij u op verschillende manieren ondersteuning.

Handleiding Sportlink Club en extra modules
Klik op het logo en kijk in onze vernieuwde handleidingen in het Support Center. Met de vernieuwde handleidingen wordt u stap voor stap bij de hand genomen bij het gebruik van Sportlink Club en de extra modules.

Handleidingen Sportlink Clubsites
Bent u op zoek naar handleidingen voor de Sportlink Clubsites? Klik op het logo en u wordt stap voor stap bij de hand genomen bij het gebruik van Clubsite Plugins, Clubsite Plugin+ en Clubsite Full.

Online HelpdeskOnline Helpdesksysteem
Maak uw gebruikersvraag of wens kenbaar via het Online Helpdesksysteem. Klik op het logo om direct in te loggen in het Online Helpdesksysteem. Voor meer informatie kiest u links in het menu voor Online Helpdesk.

Telefonisch contact
Wilt u graag één van onze medewerkers telefonisch spreken, klik dan op het logo. U ziet hier onder andere welk telefoonnummer u kunt gebruiken voor gebruikersvragen of voor overige vragen.

Veelgestelde vragen
Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag eerder is gesteld door andere Sportlink Club gebruikers. Klik op het logo en wellicht vindt u hier het antwoord op uw vraag.