Sportlink Services BV

Sportlink is in samenwerking met de Davinci Groep, Dexels en de KNVB opgericht in 2002. In de afgelopen jaren is Sportlink uitgegroeid tot marktleider op het gebied van complete ICT oplossingen voor de Sport community in Nederland.

Sportlink Club wordt gebruikt door bijna 8.000 verenigingen en communiceert naadloos met de bondsapplicatie van Sportlink. Op deze wijze worden de gegevens van ruim 2Mln leden dagelijks up to date gehouden.

Naast de, voor een vereniging belangrijke functies, zoals de contributieadministratie, boekhouding, vrijwilligers, teamindelingen, commissies etc, fungeert Sportlink Club ook als basis voor gegevens die worden gepubliceerd op de Website van een vereniging.

De integratie met de bondapplicatie maakt het ook mogelijk dat bondsgegevens, die voor een vereniging relevant zijn, zoals bondsteams, wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen,  tuchtzaken, etc, binnen Sportlink Club opgevraagd kunnen worden. 

De centrale Sportlink database is tevens de bron voor informatie zoals deze wordt gepubliceerd op de Websites van de Sportbonden. Terecht kunnen we daarom spreken van een “Sportlink Ecosystem” voor de gehele Nederlandse sportindustrie.