Informatie voor Voetbalverenigingen

Standaard de beschikking over Sportlink Club en de Contributiemodule

In de samenwerking tussen Sportlink Services en de KNVB heeft de KNVB besloten om zowel Sportlink Club als de Contributiemodule standaard ter beschikking te stellen aan alle voetbalverenigingen. Om op deze manier de administratieve processen binnen de vereniging te automatiseren en te vereenvoudigen.

Dit betekent dat u zowel Sportlink Club als de Contributiemodule niet meer hoeft aan te kopen. U kunt hier direct gebruik van maken door Sportlink Club te downloaden via Downloads. De Contributiemodule is een geïntegreerde module in Sportlink Club en is na de download dan ook direct geactiveerd.

Welke mogelijkheden heeft u met Sportlink Club

In Sportlink Club kunt u alle leden van uw vereniging administreren en met één druk op de knop direct digitaal uitwisselen met de KNVB.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw relaties en sponsoren vast te leggen. En vereenvoudigt u de communicatie naar leden, relaties en sponsoren d.m.v. de e-mail functionaliteit in Sportlink Club.

Maar Sportlink Club biedt meer voor KNVB verenigingen

Speciaal voor voetbalverenigingen is Sportlink Club uitgebreid met een groot aantal functionaliteiten, zodat de administratieve processen m.b.t. wedstrijdzaken, spelerspassen, interne mailverzending en de financiële administratie vereenvoudigd worden.

Als voetbalvereniging kunt u dan ook standaard van de volgende functionaliteiten in Sportlink Club gebruik maken:

  • Het Digitaal Wedstrijd Formulier
  • Teaminschrijvingen
  • Accommodatiebezetting
  • Overzicht tuchtzaken
  • Wedstrijdprogramma's en uitslagen
  • Spelerspas rapportages
  • Mailbox voor interne mailverzending
  • De Digitale Rekening-Courant

Voor meer informatie over deze specifieke functionaliteiten kunt u terecht in het downloadcentrum op www.knvb.nl.

De Contributiemodule en meer aanvullende modules

Om uw verenigingsadministratie compleet te maken heeft u als voetbalvereniging ook standaard de beschikking over de Contributiemodule. Het grote voordeel is dat de Contributiemodule volledig geïntegreerd is met Sportlink Club. Alle basisgegevens voor uw contributieadministratie heeft u dus al paraat.

Door de Contributiemodule te combineren met de Boekhoudmodule koppelt u alle financiële processen aan elkaar.

Maar ook heeft u de mogelijkheid om uw vrijwilligers en de vrijwilligerstaken te administreren met behulp van de  Vrijwilligersmodule. De opleidingen binnen de verenigingen te definiëren en plannen met de Opleidingsmodule.

Op de Productenpagina vindt u alle informatie over de verschillende aanvullende modules op Sportlink Club.